Hey, this photo is © Danail Nikolov

About

Danail Nikolov Photography

 

Добре дошли на личната ми страница!
Казвам се Данаил Николов, семеен, с две прекрасни деца и страхотна съпруга.

Силното ми влечение към фотографията се зароди още в студентските ми години. По време на една “скучна” лекция по финанси разглеждах снимки на мой приятел от Тексас. Тогава у мен се пробуди силното желание един ден и аз да бъда в състояние да правя като неговите доста впечатляващи снимки. Замечтах се и за собствен DSLR-фотоапарат…
Мечтата ми се сбъдна, успях да си закупя DSLR и започнах да снимам. В ентусиазма си дори реших, че правя “най–хубавите снимки”:)! Сменях и надграждах техниката. Изминаха 6 години, в които натрупах известен опит, коментирах различни аспекти с професионалисти и анализирах снимки с тях. Сега, когато се връщам назад и погледна свои стари кадри, виждам колко много съм научил и … колко още имам да уча.
През последните две години много мои приятели и познати оцениха усилията ми и все по-често ме ангажираха със заснемането на техните специални моменти. Така с течение на времето хобито ми се превърна в работа, с която желая да запозная и по-широка аудитория.
Искрено се надявам, че през моят обектив ще откриете нещо интересно и за себе си и ще пожелаете да запечатаме заедно на снимка вашите незабравими мигове!

Последвайте ме в Facebook

създадено: 2014